среда, 26 марта 2014 г.

«Книга – вчитель, книга – наставниця, книга – кращий товариш і друг!»

Любі наші читайлики!
Нас з вами об’єднує велика любов до книги. Це не тільки наш друг, але наш постійний вірний супутник, який дає нам знання, розуміння, допомагає у роботі над собою, а також дає змогу пізнати й побачити цей дивовижний світ, в якому ми живемо.
З 24 по 28 березня колектив нашої бібліотеки запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському тижні дитячого читання: «Книга – вчитель, книга – наставниця, книга – кращий товариш і друг»
Не гайте свого часу, мерщій до нашої бібліотеки, де ви з цікавістю, захопленням та користю проведете свій час. Цюрупинську міську бібліотеку №3 відвідали читайлики – дошкільнята з дитячого садочка, із захопленням познайомилися з роботою бібліотеки, книжечками та періодичними виданнями для малюків. Вшановуючи пам'ять великого Тараса Шевченка, дітки продекламували вірші ювіляра, оглянули книжкову виставку-інсталяцію «Мій Шевченко».
Тільки книжки перетворять подив у допитливість. Тільки читання відкриє перед людиною розкіш інтелектуального життя. Запрошуємо всіх до бібліотеки!


      Весело і активно розпочались канікули у наших читачів!
                            



Комментариев нет:

Отправить комментарий