четверг, 31 декабря 2015 г.

Гори, гори ясно!

 Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег. Саме з такою метою і були організовані в міській бібліотеці №2 новорічні посиденьки 29 грудня 2016 року для читачів та друзів старшого покоління «Гори, гори ясно!».
Гості бібліотеки святково прикрасили приміщення, були представлені саморобні новорічні композиції, присутні приймали участь у конкурсах, літературній вікторині, відгадували «зимові загадки». Під час посиденьок дружньо згадали проведені свята, намітили плани на наступний рік.
Також присутні мали змогу ознайомитись з тематичною книжковою виставкою «Зима прийшла, празників привела», яка містить багато корисної інформації про новорічні свята.
Завершилися новорічні посиденьки чаюванням з солодощами.

Черговий рік – це лиш фрагмент життя,
Черговий кадр у цім чарівнім світі.
Хай в цьому кадрі буде більше світла,
А тіні всі хай кануть в небуття...

Комментариев нет:

Отправить комментарий