среда, 27 ноября 2013 г.

Цікаве - в бібліотеці №3



 За ініціативи Міністерства культури влітку було оголошено конкурс літературної творчості «Дитячі історії про найголовніше». Змістовно проводили дозвілля влітку діти Житлоселища. Абдулхаліков Олексій та Єдноралюк Анастасия взяли участь в першому районному етапі конкурсу. За його умовами учасникам необхідно було свою власну цікаву історію не просто записати, а й зробити книжку-саморобку.
            Настя разом з бібліотекарями нашої бібліотеки вибрала цікаву тему про свого наставника з гри на сопілці Станіслава Петера. Станіслав Леонтійович пройшов цікавий життєвий шлях і має неабиякі творчі здібності, любить і все життя навчає дітей і молодь. Отже матеріал для книги був надзвичайно цікавий. Книга - саморобка «Співець народної душі» вдалася. І хоча на конкурсі Настя й не зайняла призове місце, за свою роботу відзначена Дипломом відділу культури районної державної адміністрації. Окрім читання Настя навчається гри на сопілці та активно займається спортом. Цими вихідними на Чемпіонаті України по дзю-до, що проходив у Миколаєві Настя зайняла призове 3 місце у своїй ваговій категорії. Вітаємо тебе, Настю, з успіхами!!!
            Наші вітання і Абдулхалікову Олексію, нашому активному читачеві, за участь у конкурсі книги-саморобки! Він виклав своє креативне бачення книги-саморобки у виданні «20 цікавих фактів про Україну».
            Познайомитись з цими роботами ви зможете незабаром в Цюрупинській бібліотеці №3. Можливо ці роботи надихнуть і вас, наші друзі, на творчість!




  На фото: Станіслав Петер, Настя Єдноралюк, Олексій Абдулхаліков на заході в бібліотеці влітку.

Бібліотекар : Н.А.Никифорова 

Комментариев нет:

Отправить комментарий