пятница, 20 февраля 2015 г.

Вшанування Героїв Майдану

На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України Указом Президенту України № 69/2015 від 11.02.2015 року установлено щорічно 20 лютого вшановувати День Героїв Небесної Сотні в Україні.
Так і в міській бібліотеці №2  20 лютого 2015 року було організовано та проведено  ряд заходів до вшанування Героїв Майдану.
Для користувачів бібліотеки підготовлено розклад періодичних видань та підбір матеріалів на тему: «Герої не вмирають» та оформлений куточок «Герої Небесної Сотні».

Протягом дня читачі бібліотеки ознайомились з літературою та переглянули  документальний фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила», аби ще раз згадати усіх Героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє, у жалобі схилили голови, а світло запаленої свічки стало даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості  жертвував собою. І кожен із присутніх торкнувся памяттю цього священного вогню – часточки Вічного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий