пятница, 5 июня 2015 г.

На хвилі дитинства

Літні канікули – це завжди довгоочікуваний час для дітей. Проте початок літа  - це не лише канікули. 1 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. У цей день люди особливо стараються донести до дітей кілька простих думок: у світі є місце радості і веселощам, є щасливе дитинство, є дорослі, які піклуються про тебе.
Так і у міській бібліотеці №2 спільно з районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді відбулося свято «На хвилі дитинства». В цей день провідним бібліотекарем С.Ф. Бойко було святково прикрашено бібліотеку, проведено перегляд-реклама «Будь сучасним! Читай українське!» та літературне знайомство «Українські письменники - дітям», проведено вікторину «Казковий калейдоскоп», після якої бажаючі розказали вірші.


Завдяки налагодженій співпраці з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провідним спеціалістом О.І. Базик проведено з дітлахами правознавчу годину з переглядом відеофільмів «Права дитини  вивчай сумлінно» , «Знай свої права та обов’язки».


   Завершальною частиною заходу було проведено конкурс  саморобок. Переможцем стала Щербина Марія, учениця 5-В класу ЗОШ №2.

Комментариев нет:

Отправить комментарий